Optimaliseer uw zorgorganisatie met behulp van VBHC

 

Geachte heer/mevrouw ,

Wij bieden u een unieke kans: ontmoet professor Robert S. Kaplan!

Op 5 april 2018 vindt de tweede editie van het congres ‘VBHC in de praktijk’ plaats. Eén van de meest vooraanstaande Amerikaanse professoren op het gebied van Value Based Healthcare komt naar Nederland, speciaal voor dit congres.

Na de succesvolle eerste editie met Michael Porter gaan we tijdens deze editie dieper in op de kosten- en proceskant van de Integrated Practice Unit (IPU). 

 

Dé autoriteit op dit gebied is professor Robert S. Kaplan. Tijdens zijn lecture neemt hij u mee in hoe u betere kwaliteit van zorg levert tegen lagere kosten, door het inzetten van multidisciplinaire teams met focus op een specifieke medische aandoening.

Tijdens de aansluitende Q&A krijgt u de mogelijkheid om uw vraagstukken voor te leggen aan deze VBHC-expert.

 

Naast professor Kaplan laten verschillende Nederlandse experts vanuit uiteenlopende perspectieven hun licht schijnen op Value Based Healthcare. Vanuit de huisartsenzorg, de geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuizen en medisch specialismen gaan wij in op processen, Integrated Practice Units, uitkomsten van zorg en kosten.

 

Wilt u uw zorgorganisatie optimaliseren met behulp van VBHC?

Mis deze eenmalige kans dan niet!

Met vriendelijke groet,

 

Martijn Claus

Secretaris, Stichting Digitalezorg.nl


Extra optie: volg naast het congres ook de VIP-masterclass over ‘Time Driven Activity Based Costing’,verzorgd door prof. Robert S. Kaplan.**

 

Praktische informatie

Datum                       Donderdag 5 april 2018

Locatie                      Mediaplaza, Utrecht

Website & tickets      www.vbhcindepraktijk.nl

 

**U kunt zich bij aanmelding tegen betaling inschrijven voor de VIP-masterclass. Deze valt samen met het eerste gedeelte van het middagprogramma.

Let op: beperkt aantal plekken beschikbaar!